Geguritan

Puisi Banyumasan, sing uga dikirim nang para Satrawan

Corona

Ngingu dara detitipena Deselah kandhang nduwur para Gara-gara Virus Corona Akéh wong mriang padha lara Bantal guling kapuké laka Kapuk klenthéng depé neng njab...

Waton

Lamon inyong rika lungan Ndandheng neng paran liya Ganua aja ngasi lali Maring tlatah sangkan paraning dhiri Merga akéh dalan pating gelalur Trabas-trobos sing...