Agung Jemblung

Waru Abang

Waru Abang

Wis telung ndina inyong hurung weruh rikaWis telung ndina ngapa-ngapa bebehWis patang ndina ndina inyong ora doyan madhang Wis limang ndina inyong dadi suren ...
Bawor Gugat

Bawor Gugat

Ya, Inyong nggugat! Sing jéré simbolé wong panginyongan, apa sing agi padha dilakokna rika-rika kabéh. Jati diriku saiki lagi diinjak-injak.Rika padha sin...
Agung Jemblung

Agung Jemblung

Seniman enomé Banyumas. Khususé babagan kesenian Jemblung Banyumasan