Agustav Triono

Ngenténi

Neng téras umah inyong ngenténiKapan panjenengan liwat, mampir, njur ngajéki Mlaku-mlaku njajah desa milangkoriMuter kutha ndeleng kahanan jaman siki Ora mung ...
Avatar photo

Agustav Triono

Guru honorer sing demen sastra lan teater. Siki manggon neng Purbalingga.