Arif Wachyudin

Ngapak

Ngapak

Inyong tek ngomong sepethil babagan istilah "ngapak" ya. Ndéan ana sing wis ngerti ana sing urung. Mung kayané kiyé pancén kudu disampékna. Bén sing wis nge...

Arif Wachyudin

Uwong lairan mBanyumas sing ora jelas blas!