Dhemit PBN

Kanggo Kancaku

Kanggo Kancaku

Biyén, tanganmu genggem tanganku Biyén, pundakmu énék kanggo aku nangis Biyén, guyumu nentremké atiku Nanging siki.. Tangan, pundak, guyumu ilang sekang ur...
Gegurit Kangge Si Mbok

Gegurit Kanggé Si Mbok

Mbok… Simbok… Wis adoh nggonmu mlaku Akéh pepalang sing wis simbok liwati Drejeg, eri kepara ora ndadekna mandheg lakumu Udan panas… Manjat tumurun… Ora gawé m...

Dhemit PBN

Aktifis sejarah lan budaya. Siki aktif neng komunitas Pecinta Budaya Nusantara (PBN).