Kang Zen

Sekringkelan

Sekringkelan

Adam hawa mbiyén anaAdam hawa jejodoanAnak turun anak adam akéh bangetUrip nang ngalam dunyaPada kon ngapa nang ndunyaPada kon ngabekti marang gustiSésuk anak ...
Kampleng

Kampleng

Amben dina ketemu srengéngé Amben wektu isa ambegan Amben wengi langité peteng Amben isuk wong pada tangi Kawit gemiyén ana wong Kawit gemiyén ana kéwan Kawit ...
Maling Andeng-Andeng

Maling Andeng-Andeng

Manuk perkutut bola-bali manggung nang pang wit jatiTawon mabur ngalor ngidul ngétan ngulonTétésané embun anyes kesénggol sikilGodong-godong garing pada ambrol...
Dudu Virtual Tapi Pirthoal

Dudu Virtual Tapi Pirthoal

Mangan keci-pir thoal nang mburitan Nduwuran ngasi kenthir ora rumangsa Karo ngisoran Manuk manyar ménclok wit jambé Pethil pangé kencanthél nang kemba...
Kang Zen

Kang Zen

Aktifis sosial kemasyarakatan aseli Kebumen. Siki lagi "nyambi" dari guru lan tenaga pengajar.