Mahbub Junaedi

Mambrah-Mambrah

Mambrah-Mambrah

Sebeneré wis mangsan udan sapet wulan wingiAkéh wong miwiti nggarap sawahWong lanang patuté ya pada maculKaro mluku sing digéréd kéwan sapi atawa kebo Wong ...
Ngangsu Karo Nyusu

Ngangsu Karo Nyusu

Sing ndadékna pikiran nyenyetmerga kurang dolan karo ngulétmaring panggonan sing padhangcemloroté caya ilmu kaya dikudang-kudang mbesanu, wong sering kelalé...
Mahbub Junaidi

Mahbub Junaedi

Penyair sekang Bumiayu Jawa Tengah. Siki lagi aktif ngisi Antologi Puisi lan esai Bersama sing diselenggarakna Balai Bahasa Provinsi Jawa Tengah, Komunitas Negeri Poci, Rumah Sastra Bulan Purnama Tembi Bantul, lan sakpiturute.