Mahbub Junaedi

Ngangsu Karo Nyusu

Ngangsu Karo Nyusu

Sing ndadékna pikiran nyenyetmerga kurang dolan karo ngulétmaring panggonan sing padhangcemloroté caya ilmu kaya dikudang-kudang mbesanu, wong sering kelalé...

Mahbub Junaedi

Penyair sekang Bumiayu Jawa Tengah.