Teguh Prihantoro

Gageyan

Gagéyan

Ana pasangan bebojoan jenengé Yanto karo Yanti. Ngepasi dina kiyé Yanti ulang tahun, Yanto alhamdulilah lagi ana rejeki dadi nukokna klambi ana 3 nggo hadiah m...
Teguh Prihantoro

Teguh Prihantoro

Sekuteris sing seneng barang antik. Manggon neng Klampok Banjarnegara.