Trisnatun Abuyafi

Nggrundhel

Nggrundhel

Inyong wis ora bisa nulisora ngerti apa sing ditulisInyong ora bisa nangisora ngerti apa sing patut ditangisising ana ning rasa rasa mbuh apasemplah nggomblahr...
Donga

Donga

Bismillah,Kabéh wis tek dongaknaSlamet waras begja mulyaAnak putuku kabéh se ngalam ndunyaOra pada kena godha rencanaAdoh sing bilai Pérek rejekiKun, Dongaku d...
Tek Regem

Tek Regem

Tek regem atimu Banjur tek elus alon Tek buka lembaran Tek tulisi rasa kasmaran Tek gambar kaéndahan Banjur tek cucup tatu atimu Bén mari waras kaya wingi Tek ...
Trisnatun Abuyafi

Trisnatun Abuyafi

Guru neng Banyumas sing seneng banget nulis. Siki manggon neng Ajibarang