Wanto Tirta

Bada

Corong-corong mesjid pating genthoar saut-sautan Kalimah takbir ngumandhang neng awang-awang Bedhug detabuh swara tambah syahdu Wulan romadhon jlirit atur pamit...

Corona

Ngingu dara detitipena Deselah kandhang nduwur para Gara-gara Virus Corona Akéh wong mriang padha laraBantal guling kapuké laka Kapuk klenthéng depé neng njab...

Waton

Lamon inyong rika lungan Ndandheng neng paran liya Ganua aja ngasi lali Maring tlatah sangkan paraning dhiriMerga akéh dalan pating gelalur Trabas-trobos sing...
Wanto Tirta

Wanto Tirta

Lair neng Desa Kracak Ajibarang Banyumas. Seneng nulis lan maca puisi, guritan neng ndi papan. Uga maen teater lan ketoprak.