Wasis Sapto

Nyokot Sandal

Nyokot Sandal

Setu wengi daplun ketekan seduluré sekang tlatah Sunda. Adhine ramane Daplun pancen wis suwe manggon nang Bandung ngasi umah-umah karo wong kana.Wengi kuwé uma...
Wasis Sapto

Wasis Sapto

Aktifis sosial lan penyayang bocah cilik. Siki lagi ngrintis lembaga pendidikan basa Jerman.