Pakem

  1. Ndleming dot com nduwéni tékad awal nggo nguri-uri basa Banyumasan utawa Basa Panginyongan.
  2. Kabéh pengunjung duwé kesempatan sing padha nggo ngirimna naskah tulisan maring Ndleming dot com. Tulisan sing dimuat mengko bisa diwaca neng sedulur-sedulur liyané.
  3. Misalé karyane dimuat, hak cipta tetep ana neng rika. Ora perlu khawatir. Ndleming kur nduwéni hak nggo nayangna thok.
  4. Misal tulisané rika dimuat, rika bébas nyebarna tulisan kuwe maring ndi baé. Tapi tulung banget aja kelalén disebutna sumber tulisané sekang Ndleming dot com ya.
  5. Rika bébas komén-koménan neng wéb, sing penting kudu tetep ngutamakna peseduluran, aja mbentongor apa maning ngejak gelut wong.
  6. Mbok rika duwé masukan, utawa kepéngin nraktir ngopi sing duwé wéb, bisa kontak maring redaksi@ndleming.com.