Werna-Werna

Mambrah-Mambrah

Mambrah-Mambrah

Sebeneré wis mangsan udan sapet wulan wingiAkéh wong miwiti nggarap sawahWong lanang patuté ya pada maculKaro mluku sing digéréd kéwan sapi...
Donga

Donga

Guru

Guru

Paling Anyar

Anyar Wangi Lawas Apek

Anyar Wangi, Lawas Apek

Apa apa baén angger nésih anyar kuwé rasané nyenengi lan mbetaih. Ora kuwé montor, mobil, umah, panganan, kanca batir, bojo lan liya-liyané...
Sekringkelan

Sekringkelan

Adam hawa mbiyén anaAdam hawa jejodoanAnak turun anak adam akéh bangetUrip nang ngalam dunyaPada kon ngapa nang ndunyaPada kon ngabekti mar...