Nggedabrus

Kabéh tulisan sing wujud ngudarasané rika kabéh

Bentenge Ilang

Bénténgé Ilang

Gedubrag!! (swara lincak dewalik) "Lehhhh apa maning jan, ki? Kenangapa koh ngasi mbéthem kaya kuwé?" Kakiné ésih meneng. "Hmmm, ngomongi wong tah iya...
Rice Cooker

Rice Cooker

Basa Pengiyongan, Wong Banyumas, karo téknologi Rice Cooker Ngomongna babagan nasibé basa dhaérah anané kur prihatin lan prihatin. Miturut cathetané UNESCO ...

Nggelas Kosong

Nyuwun séwu, kula koh malah dadi akéh takon karo kéwan, uga wit. Lah kenangapa sih? Mbok malah maén rika téyéng dadi menungsa sing merdéka, sing penting ngg...
Ngapak

Ngapak

Inyong tek ngomong sepethil babagan istilah "ngapak" ya. Ndéan ana sing wis ngerti ana sing urung. Mung kayané kiyé pancén kudu disampékna. Bén sing wis nge...