Bismillah,
Kabéh wis tek dongakna

Slamet waras begja mulya
Anak putuku kabéh se ngalam ndunya

Ora pada kena godha rencana
Adoh sing bilai
Pérek rejeki

Kun,
Dongaku donga tresna
Di ijabah Gusti sing maha kuwasa