• 5
    Shares

Srengéngé gumlewang mudun sendhuwur bénténg
Mrambat lumungsur
Niti wanci
Babar magrib
Kenthong lan bedug mesjid detabuh
Corong genthoar ngumandang adzan

Kewan ingon pada masup kandang
Wong-wong padha tumungkul
Dedepé maring Gusti Sing Sawiji

Meneb rasa
Meneb pikir
Gegondélan sajadah ngemu dzikir
Rasa pangrasa remesep nungsep neng tuntung ati

04052012


  • 5
    Shares